Eli aivan laiskapaskapäivä. Mutta ei voinut mitään, koska:

- Aamulla herätessäni (klo 11 aikaan) oli ihanan viileää! Piti syödä aamupalaa ja pikaisesti katsastaa, mitä netissä on tapahtunut.

- Kun olin pikaisesti suoriutunut aamupalasta (klo 12.30) täytyi lähteä viileän sään takia kerrankin nautiskelemaan ulkoilmasta päiväsaikaan kun siihen kerran pystyi. Ne jotka tässä vaiheessa kauhistuivat, mupet oli käytetty kyllä aamukusella äiteen toimesta jo ennen tätä.

- Lenkiltä tullessa n. klo 13.15 aikaan (ja kyllä, mä JUOKSIN, jee!) alkoi olla nälkä. Siispä menin kauppaan. Kunhan ensin ihan vähän vaan vilkaisen, mitä facebookissa on. Ja PP:ssä. Ja Johanna Tukiaisen blogissa, mutta tästä syytän täysin PP:tä.

- Klo 14.00 mulla oli ruokatavarat hallussa ja aloin tehdä ruokaa. Possupataa, NAM! Harmi vaan kun siinä menee tunti tehdessä. Siihen mennessä oli jo sen verran nälkä (aamupala ei ollut kummoinen), että ei voinut keskittyä gradun tekemiseen. Ruoan tuloa odotellessa selasin läpi Lonely Islandin tuotannon youtubesta. Kolme kertaa.

- Klo 15.00 sain ruokaa. Jee, ruokaa! .. paitsi se oli vielä raakaa ja piti iskeä vielä takaisin uuniin. Eli ruoka oli navassa ja tyytyväisyys laskeutunut vasta klo 16.00 aikaan.

- Hyvällä ruoalla on se huono puoli, että sitä syö liikaa. Ja senkin jälkeen kun on syönyt vähän liikaa, pitää ottaa vielä pieni makusteluannos. Kuka arvaa, mitä seuraavaksi tapahtui?

- Herään klo 18.30 sohvalta onnellisena. Menen valittamaan facebookiin miten mälsää oli nukkua näin pitkään ja mistähän sitä saisi lisää virtaa. Jotenpa päätin mennä uudelle juoksulenkille! Kyllähän nyt mupet tarvitsee lisää lenkitystä. Lenkillä pääsin n. klo 19.30 aikaan

- 20.30 tulen onnellisena lenksalta (juoksin taas, jee!) ja käyn gradun kimppuun.

Näiden suurien ponnistelujen tuloksena sain aikaiseksi 1,5 sivua tekstiä. Ehkä 2. En muista.

Mutta se oli oikeasti hyvää tekstiä! Ihan mahtavaa! Ei kysytä mun ohjaajan mielipidettä mutta lähestulkoon maailmaamullistavan upeaa! Ja lähteitä selailin viiden uuden listanjatkeen verran ja suunnittelin ja olin mahtava ihminen. Kyllä ansaitsen aplodit tästä. ANSAITSEN.